Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Thursday, May 9, 2013

Тиквените семки като природно средство за пречистване на организма




Тиквените семки са може би най-популярният метод за изчистване от паразити. Той е широко използван и се препоръчва и при деца. Важно е да се знае, че тиквените семки не убиват паразитите, а ги обездвижват за няколко часа. Затова този метод е ефективен, само ако след приема на тиквени семки се използва очистително с бързо действие, което да изкара парализираните паразити от тялото.

Как се прилага?
Необходими са ви 300 гр сурови белени тиквени семки, 1 супена лъжица мед, ½ пакетче магнезиев сулфат ( английска сол ) или рициново масло.
Смелете тиквените семки и ги сложете в купа, добавете 50 гр вода и 1 супена лъжица мед. Разбъркайте добре до получаването на тесто. Сутринта на гладно започнете да ядете от тази каша, като не бързате и дъвчете продължително. Изяжте цялото количество за около 1 час, без да бързате. След около 2-3 часа приемете слабително – най-добре магнезиев сулфат 1,5 чаена лъжичка в чаша вода. Ефекта ще бъде още по голям, ако след още половин час направите клизма.
Препоръчително е през първата година да направите тази процедура поне 3 пъти през интервал от 1 месец. След това е достатъчно да я правите веднъж годишно.

източник

No comments: