Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Sunday, June 24, 2012

БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: Учителя за България - България ще бъде благословен...

Носете тази мисъл навсякъде.
Помнете: Няма зло за България. Българският народ ще се повдигне. Бог ще даде на България толкова земя, колкото й е необходима. Още от създаването на света, Бог е начертал границите на България, предвидил е каква форма на управление да има. Един ден този план ще се приложи. Това бе предвидено, какато за България, така и за всички народи. Бъдещето на българският народ, с малки изключения е светло. Бъдещето на слaвянството-добро. Те носят такава култура, каквато никой не подозира. Всички народи ще черпят от тази култура. Тя ще бъде култура на братство, равенство и свобода. В името на тази свобода всички народи ще се обединят и то така, че големите народи ще покровителстват малките.

Сега аз проповядвам на българите, защото Бог е решил да ги благослови. България ще бъде благословена! Времето ще покаже истина ли говоря, или не. ...Не се обезсърчавайте и бъдете благодарни за това, което Бог ви е дал. Всяка година той ще ви дава все повече и повече.
Българският народ е търпелив. Той издържа турското робство. Издържа на всичко. Издържа на насилието. Ще издържи и в бъдеще. ''

Кое е същественото за българина? Той е най-твърдият елемент, който съществува. Най-доброто семе, което най-добре расте, това е българинът!


Още може да прочетете тук:

БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: Учителя за България - България ще бъде благословен...: ''От 1945г започва период, който ще трае 45г. дo 1990г. Идват такива времена и идва такава власт, че който й се противопостави, ще си п...

No comments: