Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Wednesday, January 25, 2012

Какво е Пробуждане - What is Awakening - Инелия

Това е една статия на Инелия, в която разказва за пробуждането от `матрицата`, в която живеят повечето от нас. Споделям я, защото много ми харесва начина, по който говори тази жена...ненатрапчиво, разбираемо, близко до сърцето и душата :)  поне до моите ;)
оригиналната статия е тук
не съм професионален преводач, но все пак е разбираемо ;р

Какво е Пробуждане


Пробуждането е моментът, когато осъзнавате, че има нещо повече в живота, отколкото виждат очите.

Не съм тук да ви убеждавам, че има нещо повече от матералният свят около вас. Вече знаете. Тук съм да кажа, участвайте в процесът на пробуждане, така че да знаете през, какво минавате.

С други думи, вие не полудявате. Въпреки че доста добре можете да си загубите ума! Което е добре вярвате или не.

Процесът на пробуждане започва различно за всеки. Някои започват, когато нещо ги разтърси във всекидневният им живот, докато други просто се събуждат един ден и осъзнават, че са спали...по-голяма част от живота си.

Мисля, че повечето хора, които познавам, са се пробудили благодарение на някакви сетивни способности, които са имали, за разлика от хората около себе си.

Повечето в началото се насочват към книгите за магия, просто защото магията е най-познатият социален мит за нещата извън ежедневната реалност.

На пръв поглед магьосничеството ще ви каже, че е култ, поредица от убеждения, група хора, които са свързани с магията, природата и може би... танцуват голи под светлината на пълната луна.  И преди да се подсмихнете, трябва да го пробвате някой ден.  Удивително е!!!

Не. Не съм вещица. Въпреки че много хора си мислят, че съм. Това е за тях най-приемливото и разумно възприемане на нещата, които мога да правя, нещата, които знам и нещата, които споделям.
Независимо дали сте Чародей, Християнин, Евреин, НюЕйджър, процесът на събуждане ще бъде част от това, което сте и наистина няма значение, каква религия изповядвате. Започнало е и ако го изберете, то ще продължи.

Имате избор и да го ускорите, и да се включите в хода на  издигането.


По някакъв начин  процесът на пробуждане е много по-интересен за съзнанието, отколкото този на въздигането, просто защото той е свързан с доста експериментиране и проучване.

Това, което можете да направите:

Научете повече за процесът или Законът на Привличането. Това е най-лесното и най-признато пробуждащо упражнение познато днес. Препоръчвам работите на Esther and Jerry Hicks, които обичам и намирам за извънредно вдъхновяващи.

Проучете способността да оставате в Настоящият Момент. Най-мощното средство за пробуждане, което знам засега.

Разширете хоризонтите си. Разтеглете зоната си на комфорт, започнете да медитирате. Скоро ще подготвя серия от клипове, които ще можете да свалите безплатно и да ползвате за медитация.

Прочетете как създаваме собствената си реалност. Тази книга е деликатно и мощно въведение: The Fifth Agreement, A Practical Guide to Self Mastery, by Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz. icon(Петото споразумение на Дон Мигел Руис, Дон Хосе Руис)
Моят любим и вдъхновяващ ме автор на всички времена е д-р Уейн Дайър.

No comments: