Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Thursday, September 9, 2010

Как те връщат в пътя звездите :)

..................

във форума на майките, в темата за подсъзнанието, едно от момичетата пусна тези много интересни

Астрологични Съвети

Много от вас поне веднъж в живота си са били несправедливи, не са постъпвали по съвест и са получавали ( неочаквано ) наказание отгоре. Защо? Защото Висшите сили виждат всичко, знаят всичко и " поучават " всеки един от нас.

ОВЕН
За лоша постъпка Овенът се наказва с лишаване от покровителството и благосклонността на началството, възникват конфликти с по-възрастното поколение. Наказанието може да се прояви, като се влоши благосъстоянието на семейството - може да се стигне до пълно безпаричие.

ТЕЛЕЦ
Хората от тази зодия трябва да внимават много, ако изведнъж започнат да се карат с приятелите си, ако постоянно се редуват неприятности и неочаквани лоши ситуации, а нормалните отношения с партньорите и колегите изведнъж станат конфликтни. Също така, ако възникват най-различни " бариери" "пречки" за осъществяване на плановете и проектите.

БЛИЗНАЦИ
След извършване на осъдителна постъпка хората от този знак изпадат в депресия за определен период. Те нямат желание дори пръста си да помръднат. Това е най-верният признак за наказание ОТГОРЕ. Вторият признак е разочарованието от хората, неочакваното прозрение, откриването у другите на недостатъци, които преди не сте забелязвали, особено у тези, които сте обичали и считали за съвършени.

РАК
За извършеното зло в прекия смисъл на думата този знак може да получи удар по главата или по лицето ( плесница ). При опит да се самоутвърдят с тях могат да се отнесат доста грубо. Раците трябва да станат много внимателни, ако имат неуспех в реализиране на плановете си.

ЛЪВ
Неправилните постъпки на гордите Лъвове се наказват с лишаване на доходи, прекъсване на връзките със скъпи хора, с физическа слабост и изтощение.

ДЕВА
Хората от тази зодия трябва да бъдат много внимателни и да анализират своите постъпки, ако започне да не им върви; ако се влошат отношенията си с хората около тях, при пропуски в работата и нарушаване на новите планове, неприятности при пътуване и екскурзии.

ВЕЗНИ
Влошаване на отношенията с роднините, семейните разправии и скандали, напрегнатите отношения с децата, неразбиране преживяванията на близките, загуба на интуицията - всичко това получават хората от този знак, ако нарушават световният закон за справедливост.

СКОРПИОН
За греховете Скорпионите са наказвани преди всичко материално, загуба на ценни вещи, предмети, украшения, които много са им харесвали. В духовно отношение - загуба на благоразположението на любимия човек, чувство, че са нещастни, затруднения в творчески процес. Всичко в живота престава да ги радва.

СТРЕЛЕЦ
Като отплата за непристойно поведение Стрелецът получава напрегнати отношения с колегите и с тези, които преди са ги подкрепяли, повреда на скъпи вещи и принуждаване да се занимават с дребни и безинтересни неща.

КОЗИРОГ
За своите лоши постъпки представителят на тази зодия отговаря преди всичко с обтегнати отношения с партньора, засягане на собствените интереси, също така той губи чувството си на стабилност, на равновесие, лишаване от дял при подялба, ще бъде принуден да общува с неприятни и безцеремонни хора.

ВОДОЛЕЙ
Като пренебрегва моралните ценности, този човек ще се сблъска със следните неприятности: невъзможност лесно да печели пари, загуба на имущество, ще му се наложи да има работа с користолюбиви хора, ще възникнат разпри с любими хора.

РИБИ
Като отплата за недобри постъпки Рибите ще получат затруднения и проблеми по време на пътуване, загуба на документи, загуба на доверието на близки хора, невъзможност да учат, разочарование от хората и иделите.

Ако сред изредените наказания установите нещо, което се е случвало на вас, трябва да се замислите какво толкова сте сгрешили или направили, за да получите възмездие от Висшите сили.

No comments: